Get Adobe Flash player

Nou sistema d'alta i reserves a les pistes de pàdel

A partir del dilluns 26 de febrer canvia el funcionament de reserves de la pista de pàdel de Celrà. Les persones que vulguin fer ús de la pista hauran de pagar la quota de soci de 95 euros anuals (12 mesos a partir de la data d'alta i 1,5 hores a la setmana). Es donarà una targeta a cada soci amb la qual podran accedir a la pista un cop feta la reserva en línia a http://celrapadel.reservaplay.cat o bé des del mòbil a l'aplicació Reservaplay de Softneos.

Passos a seguir per donar-se d'alta com a soci:

1- Donar-se d'alta com a soci

- Dimarts, dimecres i divendres de 10 a 14 h, a l'Ajuntament de Celrà.
- Dilluns de les 16.00 a les 20 hores al pavelló d'esports.

Un cop omplertes les dades es donarà el full de pagament de la quota de soci.

2- Un cop fet el pagament es podrà recollir la targeta d’accés (dins el mateix horari indicat anteriorment) i ja es podran començar a fer les reserves de pista.

Utilització de les instal·lacions:

- Accediu a la pista amb la vostra targeta el dia i hora indicat a la reserva (màxim es podrà entrar cinc minuts abans de l’hora d’inici). Si no es disposa de targeta, també es podrà accedir com habitualment, amb els dos codis d’accés o bé a través del botó d'obertura immediata que trobareu dins la vostra reserva de l’aplicació de Reservaplay.

reservapadel

- Durant la vostra estada a la pista, cal que mantingueu la porta tancada. Si la deixeu oberta, sonarà un senyal acústic.
- Cinc minuts abans de finalitzar el temps reservat, un senyal acústic amb cinc tons us avisarà que s'està acabant el temps.
- A l'hora de finalització en punt, un senyal acústic amb 20 tons indica que heu de sortir.
- Si no s'ha sortit quan ha acabat el temps de la reserva, la porta quedarà bloquejada exteriorment i no es podrà obrir.
- Si la porta s'ha bloquejat amb algú a dins, hi ha l'última opció d'obrir-la mitjançant una maneta interior per poder sortir de la pista.
- Després d'aquest últim intent, la porta es bloquejarà definitivament.