Get Adobe Flash player

L’Ajuntament de Celrà adjudica la construcció d’unes grades al camp de futbol municipal

campdefutbolL'Ajuntament de Celrà ha adjudicat la construcció d'unes grades al camp de futbol municipal, una obra que té per objectiu millorar el confort de les persones assistents als entrenaments o als partits que s'hi disputen. L'Ajuntament va encarregar la redacció del projecte d'obra ordinària municipal per construir unes grades al camp de futbol municipal, que es va aprovar en junta de govern municipal de 4 d'octubre de 2017.

El pressupost d’execució de l'obra es va valorar en 48.771,13 euros (IVA exclòs). Un cop finalitzat el procediment públic per adjudicar el contracte menor d’obres, al qual van presentar oferta cinc empreses, la junta de govern local celebrada el 5 de desembre de 2017 va adjudicar el contracte per un import de 46.350 euros (IVA exclòs), fet que suposa una rebaixa de quasi un 5% sobre el preu inicial.

Les obres començaran properament al camp de futbol municipal de Celrà. El regidor d'Esports, Pitu Bartis, ha destacat la necessitat d'aquesta obra per aconseguir una major comoditat de les persones que fan ús del camp de futbol. L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha manifestat el compromís municipal amb les entitats esportives del municipi i la necessitat d’anar adequant els equipaments a les seves demandes i a les de les persones usuàries.