Get Adobe Flash player

El club Multiesports Celrà de futbol sala ha aconseguit l’ascensió a primera territorial

fotopartit2016El club Multiesports Celrà de futbol sala ha aconseguit l’ascensió a primera categoria territorial. Aquest any, en resposta a la demanda creixent dels joves del poble per a la creació d'un equip de futbol sala que pugui participar en competicions oficials, el club Esportiu Multiesports Celrà va inscriure un equip a la Federació Catalana de Futbol Sala per disputar la competició de Segona Territorial. Després d’una temporada plena de baixes i lesionats, i gràcies a la incorporació d’alguns joves del poble en moments crítics de la lliga, l'ascens ha estat finalment possible.

El màxim golejador ha estat Rida El Asri, amb 19 gols en els 20 partits disputats, seguit molt a prop per Ebrahima-sorri Jallow i Manel Pato, amb 15 gols. Tots els partits els ha capitanejat Antonio Sánchez i Xavier Vilamitjanana n'ha estat entrenador-jugador. Els porters han estat José Antonio Muñoz i Alejandro Becerra. I els altres jugadors, sense els quals hauria estat impossible la promoció, són Alexis Torres, Foday Ceesay, Francisco Segura i Aissam El Bahmi.

Per a la propera temporada, el club preveu reforçar l’equip amb tres noves incorporacions, tots ells joves del poble. L'equip recentment ascendit, amb les noves incorporacions, es podrà veure durant el torneig de 12 hores de futbol sala que tindrà lloc el dissabte 4 de juny al pavelló municipal de Celrà.