Get Adobe Flash player

El Patinatge Celrà és el tercer club de les comarques gironines amb més llicències federatives

patinatge15La territorial de Girona de la Federació Catalana de Patinatge va fer al desembre el lliurament de premis en diferents categories als clubs de patinatge artístic de les comarques gironines per a la temporada 2014. El Club Patinatge Celrà ha rebut el tercer premi com a club amb més llicències federatives, és a dir, el 3r club amb més patinadors de les comarques de Girona, només superat per dos clubs de gran prestigi i nivell com són el Girona i l'Olot. Aquest últim, com és ben sabut, ha estat campió del món de grups de xou en diverses ocasions. Pel club celranenc aquest premi és molt important, ja que l'acredita com una escola de patinatge molt potent.

El club està sembrant la llavor per tal que també arribin, com ja ha passat en altres moments, els èxits esportius, sempre seguint el seu projecte de no deixar ningú enrera i no renunciar tampoc a cap fita esportiva per elevada que pugui ser. Per un club esportiu com el Patinatge Celrà, aquest premi no és només un premi esportiu, sinó també social, i constata el fort arrelament del patinatge al poble en un club a punt de fer 40 anys d’història, en un esport que combina la disciplina esportiva i el vessant artístic per igual i en el qual Catalunya és capdavantera a nivell mundial.

La junta directiva del club ha agraït la confiança de tots els pares que durant anys han anat portant els seus fills a patinar, de tanta gent que ha format part de diferents juntes, i del cos tècnic que dedica moltes hores a formar patinadors. També ha volgut compartir el premi amb tot el poble de Celrà, les persones que els vénen a veure, els comerços que hi col·laboren, les altres entitats que els han donat suport en diferents moments i també amb els responsables i treballadors municipals que els ajuden en la seva tasca.