Get Adobe Flash player

L'Ajuntament prepara un àlbum de cromos sobre el patrimoni de Celrà

albumcromosEn el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2016 (divendres 16 i dissabte 17 de setembre), l'Ajuntament de Celrà presentarà "Elements patrimonials", un àlbum de cromos del patrimoni de Celrà. Aquest àlbum pretén ser una eina lúdica al servei de la població, amb la finalitat de difondre els principals elements del nostre patrimoni: l'Ateneu, la Fàbrica, les Mines, les Fonts, els Arbres, els Castells, la Sèquia Vinyals, el Ter i l'Illa de Salzes...

A partir del divendres 1 de setembre podreu venir a l'Ajuntament a recollir l'àlbum, el cost del qual serà de 3 euros. Els cromos els trobareu a partir del dia 17 de setembre a diferents comerços del municipi i equipaments municipals, els cromos seran gratuïts presentant l'àlbum.

La presentació pública de l'àlbum serà el divendres 16 de setembre, al Centre d'Interpretació del camp d'aviació de Celrà (al Centre Cultural la Fàbrica).

Dins les Jornades també s'organitzarà pel dissabte 17 de setembre una visita guiada amb trenet turístic pels diferents elements encara avui existents del camp d'aviació de Celrà.