Get Adobe Flash player

Setena edició del Seminari Comptable i Fiscal per a persones emprenedores i PIME's

Aquest setembre arriba la setena edició del Seminari Comptable i Fiscal, adreçat a microempreses, persones autònomes i/o persones que tinguin previst autoocupar-se. El curs aprofundirà en la comptabilització d’impostos, dels béns d’inversió i dels ingressos, càlcul de les amortitzacions, llibres registres obligatoris segons normativa obligatòria. Introducció a la web de l’AEAT. Confecció dels models 36-037-130-303-115-111.

Horari: Dimarts de 16.30h a 20.30h. Dies 23-30 de setembre, 7 i 14 d’octubre de 2014

Preu: Gratuït.

Acció inclosa dins el programa Catalunya Emprèn, subvencionada.

Objectius:    Des d'un punt de vista eminentment pràctic, s'aprofundirà en els següents punts:
a) en la comptabilització simplificada de les operacions i gestions més habituals, com són les despeses per compres, nòmines, comptabilització d'impostos (IVA i retencions de l'IRPF), dels béns dinversió i dels ingressos, així com el càlcul de les amortitzacions, en els corresponents llibres registres obligatoris segons la normativa tributària.
b) en l'anàlisi dels requisits de facturació i obligacions fiscals, així com l'aprofundiment de la pàgina web de l'AEAT.
c) en la confecció de les declaracions-liquidacions fiscals trimestrals més habituals, com són els models 130, 303, 115 i 111.
Programa:   Les sessions tindran dues parts diferenciades: una teòrica (d'aproximadament de 2 hores i 30 minuts) i l'altra pràctica, en què els assistents faran la resolució d'un cas pràctic, amb un arxiu excel (la comptabilita t simplificada) i els models oficials corresponents (la part fiscal).
Observacions:    Aquest seminari s'adreça a totes aquelles persones emprenedores que com autònomes, estiguin acollides al règim d'estimació directa simplificada de l'IRPF i al règim general de l'IVA; a autònoms que estant a mòduls (estimacó objectiva), vulguin comparar el seu rendiment amb el de EDS; i, finalment, a les persones que vulguin formar-se a aquest tipus de comptabilitat simplificada.
Professor:    JOAN JURADO CARDELUS
Currículum:    Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona. Curs de Postgrau d'Assessoria i Gestió Tributària per ESADE. És Inspector de l'Àrea d'Inspecció Tributària del XALOC (Diputació de Girona) i ha estat professor-tutor del centre de la Garrotxa de la UNED.

Inscripcions a: https://docs.google.com/forms/d/1X5feotflby_xLBH4nyiTJW2YzvWbTOQMoflxpd_Bu5w/viewform