3a edició dels Tastets de Celrà: El sopar d’una nit d’estiu
» » » 3a edició dels Tastets de Celrà: El sopar d’una nit d’estiu

3a edició dels Tastets de Celrà: El sopar d’una nit d’estiu

Tema General | 0

L’Ajuntament de Celrà, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants del municipi, organitza del 5 al 8 de juliol la 3a edició dels Tastets de Celrà, un esdeveniment que combinarà, durant quatre dies, cultura i gastronomia sota el lema El sopar d’una nit d’estiu. Nits d’estiu a la fresca, circ, teatre, màgia, música i gastronomia, tot en el mateix espai. Els 5, 6, 7 i 8 de juliol, a partir de les 19 h, la pineda de la carretera de Palamós acollirà la tercera edició dels tastets de Celrà, un esdeveniment on els assistents podran degustar les tapes i plats dels comerciants del municipi mentre gaudeixen d’un ampli ventall d’actuacions culturals.

L’Àrea de Promoció Econòmica i l’Àrea de Cultura, amb el suport de l’Associació de Comerciants, organitzen la tercera edició dels Tastets de Celrà. Cultura i gastronomia, un dels esdeveniments que més èxit ha tingut en els darrers anys al municipi. El ressò i gran afluència de públic de les dues primeres edicions ha fet traslladar la ubicació dels tastets a la pineda de la carretera de Palamós, un espai molt més ampli i accessible, sobretot pel públic provinent d’altres municipis. També s’ha decidit canviar les dates, passant-lo de setembre a juliol, i evitar així problemes meteorològics.

La tercera edició dels Tastets de Celrà comptarà amb la participació dels següents comerciants: Carnisseria Adam, Bobocosti, Restaurant Pirineus, Peixateria Núria, Bar Ca l’Àlex, Alau Restaurant & Tapes, Alimentació Bizi, Pastisseria Rosa, Cafeteria Bar Centre, Carnissers de Celrà (carnisseria i xarcuteria Sergi i carnisseria Germans Soler) i Restaurant La Nau.

Les actuacions que tindran lloc durant els Tastets de Celrà d’aquest estiu són:

Dijous 5

  • 19 h –  Xarivari Blues, espectacle de circ a càrrec de la Cia. Circo Los.
  • 22 h – Concert amb Rock Sound Trio. Rock i pop dels 70, 80 i 90.

Divendres 6

  • 19 h – El llop ferotge, teatre per a tots els públics a càrrec de la Companyia Del Príncep Totilau.
  • 22 h – Concert amb el cantautor Toni Beiro.

Dissabte 7

  • 19 h – Espectacle de màgia amb Dani El Mago, participant de Got Talent 2018.
  • 22 h – Concert amb Embolingats. Rumba catalana.

Diumenge 8

  • 19 h – Ni cap ni peus, espectacle de circ a càrrec de la Cia. Circ Vermut.
  • 21 h – Concert amb The Blackiss. Rumba i versions.