Celrà s’uneix a la Setmana de l’Energia amb una exposició al Teatre L’Ateneu
» » » Celrà s’uneix a la Setmana de l’Energia amb una exposició al Teatre L’Ateneu

Celrà s’uneix a la Setmana de l’Energia amb una exposició al Teatre L’Ateneu

Tema General | 0

L’Ajuntament de Celrà s’ha adherit a la Setmana de l’Energia, que se celebra del 4 al 8 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. Per aquest motiu, del 4 al 10 de juny hi haurà al vestíbul del Teatre L’Ateneu l’exposició “La Biomassa agrícola i forestal a Catalunya”, origanitzada per l’Institut Català d’Energia.

Els materials expositius defineixen la biomassa forestal i agrícola com a font energètica. També s’hi pot veure l’evolució de les instal·lacions de biomassa a Catalunya, en base a les dades proporcionades per l’Observatori de Calderes de Biomassa, i finalment s’hi poden trobar exemples concrets d’instal·lacions realitzades al territori.