El 3 de juny comença la temporada a les piscines municipals de Celrà
» » » El 3 de juny comença la temporada a les piscines municipals de Celrà

El 3 de juny comença la temporada a les piscines municipals de Celrà

Tema General | 0

Les piscines municipals de Celrà inauguren la temporada 2018 el diumenge 3 de juny, amb una jornada de portes obertes, de les 10.30 a les 20.30 h. L’equipament estarà obert cada dia fins al 10 de setembre.

Els abonats de l’estiu passat poden fer online la renovació i el pagament de l’abonament (es pot fer amb targeta de crèdit o dèbit) omplint el formulari que trobaran a www.sportgest.com/celra. Els carnets quedaran activats automàticament i s’evitaran les cues dels primers dies.

Les altes dels nous abonats o els ja abonats que vulguin fer algun canvi, hauran de passar personalment per la recepció de les piscines a partir del dia 4 juny. Es pot pagar amb targeta de crèdit o metàl·lic.

Podeu consultar en aquest enllaç el Tríptic de les piscines en format PDF (800 kb)