• CELRÀ.CAT
    BENVINGUTS AL WEB DE
  • PATRIMONI NATURAL
    UN ENTORN PRIVILEGIAT

Cerca a celra.cat

Cerques més freqüents

Actualitat


Destacats

Escoles bressol

L'escola bressol municipal de Celrà és un servei educatiu per a nens i nenes de primera infància, a partir dels 6 mesos fins als 3 anys. El nostre projecte educatiu es fonamenta en el treball per ambients. Oferim diferents espais multisensorials, amb diverses propostes de joc. Espais rics i estimuladors, dissenyats per promoure la curiositat i l'interès de l'infant i provocar l'acció que els porti a investigar, jugar i aprendre d'una manera autònoma, sota la mirada, l'escolta i l'acompanyament de l'adult. Tot plegat, en un ambient de calma i respecte que facilita la relació i la comunicació.

Més informació

Porta a porta

Cada dia podeu deixar el vostre cubell davant del vostre portal amb els residus que toqui treure segons el calendari preestablert, excepte el vidre, que heu de portar al contenidor del carrer.

  • Incrementem la recollida selectiva fins al 80%.
  • Estalviem costos d'entrada de residus a l'abocador i així evitem futurs increments de la taxa d'escombraries.
  • Eliminem els contenidors del carrer i guanyem espai públic.
  • Evitem haver-nos de desplaçar fins als contenidors.
Més informació

Tennis Celrà

L'entitat desenvolupa l'escola de tennis, orientada a les persones (tant infants com adults) amb ganes de practicar aquesta disciplina esportiva. El Club Tennis Celrà també organitza diverses competicions internes i participa en competicions federades a la lliga gironina en categories +40, +30 i infantil. A part del món competitiu, també promou activitats socials i lúdiques per als socis al llarg de l'any.

Més informació

Nou web, més servei

El nou web Celrà.cat es troba en període de rodatge. Si detecteu algun error o algun incident quant a la seva funcionalitat, us agraïrem que ens ho feu saber. Podeu utilitzar aquest formulari o enviar un correu a info@celra.cat
Moltes gràcies!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Itinerari del camp d'aviació

Aquesta excursió combina una sortida al medi natural, gaudint dels diferents valors paisatgístics que ens ofereix la llera del Ter, amb el seguiment de les construccions que s'han conservat de l'antic camp d'aviació, que va estar en ús durant la guerra civil.

Tipus d'itinerari: A peu i en bicicleta
Distància total: 6,3 km
Desnivell màxim: 2 m
Temps: 120 min
Dificultat: Baixa
Senyalització: Pals de seguiment

Enllaços a webs de Celrà