Get Adobe Flash player

Dijous 30 es presenta el Col·lectiu Solar a la ciutadania

col solar rev1.jpegAquest dijous a les 20h a l’Ateneu de Celrà es presentarà a la ciutadania el projecte Col·lectiu Solar. Una aposta per instal·lar panells solars a 500 habitatges llars i empreses del territori Ter-Gavarres.

La iniciativa Col·lectiu Solar, un moviment social creat per promoure l'alliberació de l'energia i fer realitat la sobirania energètica amb l'objectiu d'abaratir el cost  consisteix en aglutinar un nombre determinat de particulars per comprar les seves instal·lacions solars en una única comanda, amb el que s'aconsegueix un estalvi de fins el 40% del cost de la instal·lació i amb una amortització de la inversió prevista en 4-6 anys.Des de l’Ajuntament de Celrà veiem en aquest projecte una bona oportunitat per avançar cap a la sobirania energètica.
A la fotografia es pot veure l’alcalde, Dani Cornellà,  i el tinent d’alcalde, Pitu Bartis,  que han estat els primers a creure en el projecte de sobirania energètica i en aquesta fotografia apareixen amb els creadors del col·lectiu Sjoerd, Roland i Lucinda de Revosolar formalitzant l’encàrrec de la compra de plaques solars.