Get Adobe Flash player

Sessió informativa sobre el projecte Col·lectiu Solar, el dijous 30 a l'Ateneu

colsolar30112017.jpgAquest dijous, 30 de novembre, es portarà a terme una sessió informativa del Col·lectiu Solar, projecte que preveu instal·lar panells solars a 500 habitatges, llars i empreses del territori Ter-Gavarres. La convocatòria és oberta a tota la ciutadania interessada en la sobirania energètica, neta, sostenible i gratuïta. La sessió tindrà lloc al Teatre L'Ateneu a les 20 h. Podeu llegir a continuació la invitació redactada pel Col·lectiu Solar.

Estimats/des veïns/es:

Us presentem el projecte Col·lectiu Solar
Hem escollit el marc territorial del Ter-Gavarres per impulsar el projecte de sobirania energètica "Col·lectiu Solar". Un projecte per instal·lar panells solars a 500 habitatges llars i empreses del territori. La nostra iniciativa, un moviment social creat per promoure l'alliberació de l'energia i fer realitat la sobirania energètica amb l'objectiu d'abaratir el cost  consisteix en aglutinar un nombre determinat de particulars per comprar les seves instal·lacions solars en una única comanda, amb el que s'aconsegueix un estalvi de fins el 40% del cost de la instal·lació i amb una amortització de la inversió prevista en 4-6 anys.

Des de Col·lectiu Solar veiem en aquest projecte una bona oportunitat per avançar cap a la sobirania energètica. Com ja sabeu, el Ter-Gavarres és l'espai geogràfic que comprenen els municipis de Bordils, Flaçà, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls, Sant Joan de Mollet, Juià, Madremanya, Sant Martí Vell i Viladasens però per aquest projecte s'ha convidat també als veïns de Medinyà, Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter.

Us convidem a entrar al nostre web www.collectiu-solar.cat i participar d’aquesta aventura pionera al nostre país.