Get Adobe Flash player

El Servei d’Orientació Laboral de Celrà ha gestionat fins a principis de juny prop de cent ofertes

Gràfica ofertes5m2017.jpgEl Servei d’Orientació Laboral de Celrà ha gestionat 98 ofertes de treball fins a principis de juny de 2017. Aquestes dades suposen la millor xifra dels darrers cinc anys. Els números aporten cert optimisme per pensar en la recuperació econòmica. Val a dir que el Pla d’Acció per a la Dinamització de les Zones d’Activitat Econòmica del Ter-Gavarres, centrat bàsicament en el Polígon Industrial de Celrà, ha tingut els seus fruits, i es veu palès en l’augment d’empreses ubicades a Celrà i de les ofertes de treball dels darrers cinc anys.

El 2013, el servei de la Borsa de treball de Celrà rebia a aquestes alçades d’any només 26 ofertes en comparació a les 98 d’enguany, gairebé 4 vegades més.

Les ofertes gestionades pel Servei d’Orientació de Celrà tenen el seu origen en el 60% al mateix municipi i polígon industrial. La resta de les ofertes són de poblacions com Girona, Vilablareix, Bordils i Sarrià de Ter.

La mitjana d’ofertes gestionades se situa en 17 ofertes per mes, amb un índex de resolució positiu del 25%. En aquests primers 5 mesos s’han inserit 25 persones.