Get Adobe Flash player

Sortida "Els tresors de l'illa dels Salzes" amb Marina Gil

IllaSalzes.jpg
El proper dissabte 29 d'abril es proposa un recorregut dinamitzat per l'Illa dels Salzes a càrrec de la cantautora-dinamitzadora Marina Gil.

La sortida pretén descobrir els tresors que ens envolten, com és la pròpia natura i el sistema fluvial del Ter al seu pas pel municipi de Celrà, mitjançant una sortida dinamitzada. Aquests tresors no estan en un cofre, ni són monedes ni s'han de desenterrar, només s'ha d'estar alerta, escoltar i respectar l'entorn perquè els tresors que anirem a conèixer creixen, volen o sonen. Quan es coneix l'existència dels éssers, plantes i racons que habiten l'Illa et converteixes directament en membre de la Colla de Protecció (fictici).- Començarem amb un mapa gros, i un mapa petitó per a cada familia. S'haurà de portar una campana o alguna mena de timbre i que quan vegin que hi ha una parada avisi a la resta del grup.

- Farem diferents parades per tal de gaudir dels arbres (galzeran, pollancres, lliri de neu, arç blanc), animals (aguilot, abellarol, picot) i algun altre element. Les persones participants hauran d'ajudar a la dinamitzadora a identificar-los.

Places limitades. Cal inscripció prèvia al 972492567 ó tergavarres@celra.cat

L'hora de sortida serà a les 10 h, i el punt de sortida serà el parquing de la ruta situat a l'esquerra del carrer del Ter.