Get Adobe Flash player

Estrenem web del Ter-Gavarres

Ter-Gavarres_WEB.jpgEl Pla estratègic en l'àmbit del desenvolupament econòmic i l'ocupació del Ter-Gavarres 2013-2020 dóna un nou fruit dins el seu Pla d'acció per la diversificació econòmica, amb la creació d'un web on presentar aquesta nova marca territorial i ser punt de referència de les activitats i possibilitats d'oci, restauració, allotjament, productors locals, rutes i molt més.

L'objectiu del web, així com del Pla d'Acció per a la diversificació econòmica del Ter-Gavarres, és afavorir i incentivar el desenvolupament econòmic per la creació de noves iniciatives empresarials i nous llocs de treball en el territori.

Us convidem a visitar el nou web i dir-nos què us sembla i com el podem millorar: http://tergavarres.cat

El Pla Estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic i l’ocupació de la Llera del Ter 2013-20, ha estat finançat pel Fons Social Europeu, el Departament d’Empresa i Ocupació, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Celrà, amb la col·laboració, implicació i suport dels Ajuntaments de Bordils, Cervià, Flaçà, Juià, Madremanya, St. Joan de Mollet, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell i Viladasens.