Get Adobe Flash player

Enhorabona Carles Soler, Mestre Artesà Alimentari 2016

Carles_Soler2016.jpgEl Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va lliurar el passat 17 d'octubre el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2016 , que va anar a parar a mans del forner Miquel Saborit Vilà, de Torelló. Es tracta d'un premi per guardonar l’esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny de productes artesans. En l'acte, també es van lliurar 30 Diplomes de Mestre Artesà Alimentari, un dels quals va ser per a en Carles Soler, de la carnisseria Germans Soler de Celrà.

En Carles va començar a aprendre l'ofici familiar als 14 anys, treballant als estius, juntament amb el seu germà, a la botiga i a l'obrador que tenien els seus pares. Quan aquests es van jubilar, els germans Soler van posar-se al capdavant del negoci, i en Carles ho va fer a la carnisseria de Clerà. El local, situat a la carretera de Palamós, va ser renovat recentment amb un disseny que ha permès unificar passat i present. Aquesta rehabilitació per fer que la carnisseria rebés el premi d'arquitectura internacional Das erste Haus: Bouwelt Preis 2015 i els premis AJAC IX en la categoria d'interiorisme.