Get Adobe Flash player

Obertes les inscripcions al projecte CONREA'T

Obertes les inscripcions del projecte CONREA'T!!!
 
L’objectiu general del projecte és crear un itinerari integral de capacitació formativa en agricultura ecològica i aprofitament de la biomassa de les Gavarres combinat amb un acompanyament en la creació d'una cooperativa de serveis.
 
La formació s'inicia el 3 d'octubre i finalitza el 30 de novembre en horari de matins al Centre de Promoció Econòmica de Celrà.
 
La formació es concentrarà en: 1. Agricultura ecològica, sostenible i adaptada al territori. 2. Desbrossament forestal i aprofitament de la biomassa de les Gavarres. 3. Formació en cooperativa de serveis.
 
La missió del projecte, a banda de formar, és la de crear una cooperativa que es pugui autogestionar i autoabastir, tot creant ocupació estable.
 
L'Ajuntament de Celrà exerceix el lideratge tècnic i executiu del projecte, amb la col·laboració institucional de la resta de municipis, a dalt esmentats.
 
Les persones interessades en el projecte formatiu poden trucar al 972492567 o escriure a: borsatreball@celra.cat
 
Aquest projecte està subvencionat per la Diputació de Girona, en el marc de la subvenció dels Projectes Singulars de Desenvolupament Econòmic Local. 
 

Logo DdGi