Get Adobe Flash player

El sector químic de Celrà aposta per la Formació Professional Dual

fpdualcelraEl dijous 7 de juliol es constitueix la comissió de seguiment de la nova Formació Professional Dual de Química Industrial a Celrà. És una de les solucions que ha trobat l’Ajuntament de Celrà, juntament amb les empreses químiques del municipi i el departament d'Ensenyament per adequar la qualificació professional de la població a les demandes de les empreses i millorar les condicions d’ocupabilitat. Amb aquesta fita s’aconsegueix un dels objectius marcats en el Pla Estratègic en l'Àmbit de Desenvolupament Local i Ocupació de la zona Ter-Gavarres 2013-2020.

Durant el mes de juliol el professorat de l’institut Montilivi estarà preparant continguts adaptats del cicle formatiu de grau superior de Química Industrial (parcial). A la presentació pública d'aquesta comissió de seguiment s'explicarà l'organització i el funcionament del cicle, i l'adaptació del currículum segons les necessitats de professionals del sector.

El curs 2016-2017, l'oferta per estudiar aquesta especialitat d'FP Dual s'adreçarà als alumnes que hagin superat el cicle formatiu de grau superior de Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat.

La fotografia correspon a una visita d'estudiants de la nova FP Dual de Química Industrial a una de les empreses químiques de Celrà.