Get Adobe Flash player

'Ter-Gavarres, del riu al massís' és l'eslògan escollit en la reunió dels municipis de l'àmbit Ter-Gavarres

Logo_Ter-Gavarres_color_eslogan3.pngL'eslògan «Ter-Gavarres, del riu al massís» ha estat escollit com a lema per representar el territori en la segona reunió dels municipis de l'àmbit Ter-Gavarres de 2016, celebrada el 25 de maig. Aquestes trobades deriven de la redacció del Pla Estratègic del territori Ter-Gavarres 2013-2020 i es porten a terme per crear sinergies i millorar la comunicació entre els municipis.

 

TErgavarres2trimestre2016_B.jpgA la trobada del 25 de maig es van presentar els diferents projectes en clau territorial per als quals s'ha demanat subvenció a la Diputació de Girona. També es va fer un repàs de les tasques dels 2 AODL (Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local), que se centren en les línies estratègiques 1.1 i 1.3: atraure visitants al territori i recuperació de l'activitat primària amb potenciació del producte local.

El primer punt de la reunió es va centrar en l'elecció final de l'eslògan que ha de servir per a potenciar el territori. El lema escollit, «Ter-Gavarres, del riu al massís», es va valorar de manera consensuada pel fet que tots els municipis hi surten representats.

Recordem que el terme Ter-Gavarres sorgeix de les reunions de redacció del Pla Estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l’ocupació de la Llera del Ter 2013-2020. En aquestes trobades es va creure oportú ampliar el terme Llera del Ter per un altre de més inclusiu i que representés el màxim nombre de municipis implicats en el pla i en les accions a desenvolupar.

Aquesta acció ha estat finançada pel Fons Social  Europeu, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Servei d'Ocupació de Catalunya i l'Ajuntament de Celrà. Aquest Pla Estratègic ha estat desenvolupat per l'empresa Activa Prospect, amb la coordinació tècnica de l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Celrà.