Get Adobe Flash player

Reunió amb els Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Girona

EmpresaiconeixementGirona.jpgRepresentants de l'Associació d'Empreses i Propietaris del Polígon Industrial de Celrà i de l'Ajuntament de Celrà es van reunir el passat 2 de març amb el director del Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Girona, Ferran Roquer, i el responsable d'Acció a Girona, Ferran Rodero, per tractar la dinamització del Polígon Industrial de Celrà. Els temes que van centrar la reunió van ser l'ampliació de la depuradora municipal i la millora del ferm del carrer Ter.

Cal destacar la bona sintonia amb el Departament d'Empresa i Coneixement, que veu l'activitat econòmica que es produeix al polígon del nostre municipi com un valor afegit a tenir en compte pel conjunt de l'economia de les comarques gironines i també en l'àmbit català. S'ha valorat de forma molt positiva la cooperació publico-privada per tal de trobar solucions als problemes que poden dificultar el creixement de les empreses ja establertes i fins i tot impedir que se n'estableixin de noves.

L'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local treballa conjuntament amb el Departament d'Empresa i amb Acció per atraure noves activitats econòmiques al municipi, i també per donar suport a la seva internacionalització.