Get Adobe Flash player

Primera trobada de 2016 dels municipis del territori Ter-Gavarres

tergavarres2016 Els municipis del territori Ter-Gavarres van fer el 8 de febrer la primera trobada de 2016, una reunió que s'emmarca en el Pla Estratègic del territori Ter-Gavarres 2013-2020, amb l'objectiu de crear sinergies i millorar la comunicació entre els municipis. En aquesta reunió es van presentar les tasques dels dos AODL (Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local), que es centren en les línies estratègiques 1.1 i 1.3 del pla: atraure visitants al territori i recuperació de l'activitat primària amb potenciació del producte local.

Durant la trobada es va parlar dels possibles eslògans del territori, actualment en fase de debat, de l'elaboració dels tríptics turístics i del nou web que aquest any veurà la llum i posarà en valor tot el potencial del territori. Es va acordar que la propera reunió trimestral tindrà lloc a Juià.

El terme Ter-Gavarres sorgeix de les reunions de redacció del Pla Estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l'ocupació de la Llera del Ter 2013-2020. En aquestes trobades es va creure oportú ampliar el terme Llera del Ter, per un de més inclusiu que representés el màxim nombre de municipis implicats en el Pla i les accions a desenvolupar.

Aquesta acció ha estat finançada pel Fons Social  Europeu, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l'Ajuntament de Celrà. Aquest Pla Estratègic ha estat desenvolupat per l’empresa Activa Prospect amb la coordinació tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Celrà.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d'Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.