Get Adobe Flash player

Satisfacció en el lliurament de diplomes del projecte Fórmula Jove

formula_jove_web.jpgEl 27 d'octubre es va fer el lliurament dels diplomes als participants del projecte Fórmula Jove de Celrà, a càrrec del director general de Joventut a Girona, Toni Reig, l'alcalde de Celrà, Daniel Cornellà, i el regidor de Joventut de l'Ajuntament, Hèctor Cabrera. Fórmula Jove ha estat un programa de formació i inserció laboral gratuït per a gent jove d’entre 16 i 24 anys del municipi de Celrà. El projecte ha format una quinzena de joves en mosso/a de magatzem, reponedor/a i atenció al client. Aquesta tria respon a l'estudi sobre les demandes d’ocupació, demandes i necessitats de les empreses locals.

Aquest programa, ha estat impulsat per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, en col·laboració amb l’Ajuntament de Celrà. L’objectiu del projecte ha estat incrementar i millorar les oportunitats formatives i sociolaborals de les persones joves amb poca qualificació que no estudien ni treballen, i millorar les seves competències professionals i la seva ocupabilitat.

La formació ha anat a càrrec de la Fundació Oscobe a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Celrà, que va gestionar les pràctiques a les empreses del municipi.

formula_jove_web2.jpgL’acte de lliurament de diplomes ha comptat amb una vintena d’assistents, entre els quals Anna Prior, coordinadora dels Serveis Territorials de Joventut, i el regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pitu Bartis.

Gràcies a aquest projecte coordinat per les àrees de Joventut i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Celrà, cinc participants ara tenen feina i quatre s’han reenganxat als estudis formatius per millorar la seva inserció.