Get Adobe Flash player

El Servei d'Ocupació de Catalunya atorga 27.045,54 euros per a la contractació d'un nou AODL

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció de 27.045,54 euros a l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Celrà per a la contractació d’un agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local de 2015. Els objectius generals del Pla de treball de l’AODL emanen de la línia 1.3 definida en el Pla Estratègic del territori Ter-Gavarres (Recuperació de l’activitat primària i el foment de la producció de productes agroalimentaris de proximitat i artesanals).

Durant el 2013 es va portat a terme el Pla Estratègic de la Llera del Ter en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l’ocupació de la Llera del riu Ter 2013-20. I el 2014 es va treballar en el Pla d’acció per la diversificació econòmica a partir dels recursos endògens i en el Pla d’acció per la dinamització de les zones d'activitat econòmica.

El marc geogràfic del Pla estratègic se situa en els 10 pobles de l’est de la comarca del Gironès (Bordils, Celrà, Juià, Sant Joan de Mollet, Sant Martí Vell, Madremanya, Flaçà, Sant Jordi Desvalls, Viladasens i Cervià de Ter).

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d'Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.