Get Adobe Flash player

L'Ajuntament inicia a Nalco i Ecolab una roda de visites a les empreses del polígon industrial

visitaaNalcop.JPGEl govern municipal de Celrà ha iniciat un seguit de visites a les empreses del polígon industrial, amb l'objectiu de reforçar la borsa de treball municipal i, al mateix temps, recollir les necessitats de les empreses i estrènyer els lligams amb l'ajuntament. El passat 1 d'octubre, l’alcalde, Daniel Cornellà, i el regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pitu Bartis, van iniciar la roda de visites a l'empresa Ecolab-Nalco.

El director de la planta d’Ecolab-Nalco a Celrà, Rui Abreu, va destacar la importància d’apostar per un polígon industrial que aspiri a l'excel·lència competitiva, amb la sostenibilitat com a eix. La situació geoestratègica i el paisatge són característiques que destaquen totes les persones foranes que visiten les instal·lacions celranenques.

El regidor i el tècnic de Promoció Econòmica van presentar els recursos de què disposa l'àrea i les accions que es portaran a terme properament. Al final de la visita, els representants de l'empresa i de l'Ajuntament es van emplaçar a seguir treballant per la dinamització del polígon industrial i del conjunt del municipi.