Get Adobe Flash player

Conferència “Els 6 passos per atraure clients per Internet”

6_PASSOS_PER_ATRAURE_CLIENTS_PER_INTERNET.png

T’agradaria viure bé només de la professió que t’apassiona?

No saps com aconseguir més clients que contractin els teus serveis?

Quan intentes promocionarte per internet tens la sensació de perdre el temps i no veus resultats?

Si ets terapeuta, nutricionista, coach, assessor, consultor, formador, entrenador personal, interiorista, dissenyador... en definitiva, si treballes pel teu compte i els teus clients són persones, aquesta sessió t’obrirà un munt de possibilitats. 

Avui en dia si no estàs a internet no existeixes, però tenir una pàgina web no és suficient perquè les persones confiïn en tu i et vulguin contractar. Hi ha moltes persones que et necessiten però encara no et coneixen. És la teva responsabilitat arribar-hi i fer que confiïn en tu per així poder-les ajudar.

En aquesta conferència descobriràs com promocionar-te a través d’internet de manera que et posicionis com un expert en el teu camp i atreguis clients que et vulguin contractar. Explicarem com establir relacions autèntiques i de confiança amb el teu públic, demostrant-los que realment t'importen i que saps com ajudar-los. D’aquesta manera aconseguiràs que els clients et vinguin a buscar en lloc d’haver-los de perseguir.

 

PONENT.
Sandra Llinares

Coautora de “Coaching a la pràctica. 10 històries reals d’èxit” (Ed. Amat) i autora de “Conferencias que Venden” (ebook).Fundadora de EscuelaEmprenderConExito.com i creadora del “Sistema Més i Millors Clients” per a professionals independents.

Màster en Coaching i Lideratge Personal (Universitat de Barcelona). Practitioner en Programació Neurolingüística (PNL). Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la UB.

Data: 22 d’octubre de 18.30 a 19.30. Preu 5 euros.

 

Link d'inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/1JRjaKdTGc560u92TuMQTv0w7U14_KJnfP0rPh_xxWd0/viewform

Tambe al 972492567 o promoeco@celra.cat