Get Adobe Flash player

Configurada la Junta de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial de Celrà.

aeppic_2.jpgAquest dimecres, 10 de juny de 2015, s’ha portat a terme la creació de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial de Celrà, amb la configuració de la seva Junta.

A la reunió celebrada ahir es va comptar amb una vintena d’empreses i propietaris ubicades al Polígon Industrial de Celrà interessades en treballar conjuntament amb l’Ajuntament per la Dinamització Econòmica del Polígon Industrial de Celrà.

Aquesta associació neix amb les finalitats de:

a) Esdevenir un únic òrgan de representació, que qüestioni, promogui i defensi les empreses associades.

b) La millora de les condicions del Polígon Industrial de Celrà (senyalització carrers, apostar per la millora tecnològica de les instal·lacions, concertació de la formació bonificada, ampliación depuradora municipal, etc).

aeppic.jpgLa creació de l’Associació d’Empresaris i propietaris del Polígon Industrial suposa la consecució d’una demanda llargament treballada des de l’Ajuntament de Celrà, apostant per la cooperació público-privada com a motor de dinamització i desenvolupament. Per aquest motiu, a la reunió hi varen assistir l’alcalde sortint Gerard Fernández (ICelrà) i el futur alcalde, Daniel Cornellà (CUP).

 aeppic3.jpg

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d'Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.