Get Adobe Flash player

L’Ajuntament de Celrà habilita un espai amb panells d’informació turística i una zona de pícnic

zonapicnicEl 2014 l'Ajuntament de Celrà va iniciar el Pla d'Acció per a la diversificació econòmica a partir dels recursos endògens. Aquest pla, actualment en redacció, és el fruit d'una de les línies prioritàries del Pla estratègic en l'àmbit del desenvolupament econòmic i l'ocupació de la Llera del Ter. Aquesta iniciativa té el finançament del Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d'Ocupació de Catalunya i l'Ajuntament de Celrà, i el suport dels ajuntaments de Bordils, Cervià de Ter, Flaçà, Juià, Madremanya, Sant Joan de Mollet, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell i Viladasens.

Amb l'objectiu de donar valor i visibilitat els recursos visitables del municipi, s'ha adequat una zona paral·lela a la Carretera de Palamós amb diferents panells i taules per als visitants. Aquests panells han estat els primers a instal·lar-se i pròximament se n'instal·laran a dos indrets més del poble.

Els panells contenen informació del municipi, dels comerços, propostes d'itineraris a peu i informació patrimonial, així com també del territori Ter-Gavarres.

Celrà disposa del conjunt modernista industrial de la Fàbrica Pagans, bé cultural d'interès local i patrimoni arquitectònic industrial catalogat pel Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el qual disposa d'una àmplia estança destinada a bar restaurant amb uns horaris prou dilatats i amb un personal que realitza les tasques oportunes, a més de la vigilància de l'espai.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d'Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.