Get Adobe Flash player

Presentació del Pla Estratègic en l'àmbit del desenvolupament econòmic local i d'ocupació de la Llera del Ter 2013-2020

El dimecres 2 d’abril, l’Ajuntament de Celrà presenta a la ciutadania el Pla Estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic i l’ocupació de la Llera del Ter 2013-20. Aquest Pla ha estat finançat pel Fons Social Europeu, el Departament d’Empresa i Ocupació, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Celrà, amb la col·laboració, implicació i suport dels Ajuntaments de Bordils, Cervià, Flaçà, Juià, Madremanya, St. Joan de Mollet, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell i Viladasens.

Activa Prospect ha estat la consultora que ha donat suport a la realització del Pla Estratègic. Durant els mesos de realització del Pla Estratègic s’ha contactat amb 50 empreses del territori, s'ha entrevistat 35 persones clau del territori, amb comunicació constant amb els 10 ajuntaments participants i organismes públics que hi actuen, vetllant per la col·laboració público-privada.

El resultat del Pla Estratègic és el desenvolupament de 5 línies estratègiques:

1. Diversificació de l’economia a partir de l’aprofitament dels recursos endògens.
2. Ordenació i adequació de les zones d’activitat econòmica.
3. Donar suport a la iniciativa emprenedora i a la millora de la competitivitat de les PIME.
4. Millorar les condicions d’ocupabilitat de joves i dels col·lectius més vulnerables.
5. Crear espais de treball i de col·laboració entre els agents públics i privats, promoure un model de desenvolupament sostenible des dels punts de vista social, econòmic i medi ambiental.

En l’acte es presentarà el Pla d’Acció que inclou més de 25 accions destinades a desenvolupar aquest territori segons les línies estratègiques esmentades.

L’acte comptarà amb la presència de representants dels deu ajuntaments inclosos en el marc geogràfic del Pla. Està previst que hi intervinguin l’alcalde de Celrà, Gerard Fernandez, i el tècnic de la consultora Activa Prospect, David Moreno.

L'acte és obert a tota la ciutadania.

Link de descàrrega del document de presentació a la ciutadania.

Link de descàrrega del Pla d’Accions del Pla Estratègic

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.