Get Adobe Flash player

Informació relativa a les zones d'estacionament gratuït limitat

L’Associació de Comerciants de Celrà col·labora amb l’Ajuntament de Celrà  en la distribució dels disquets horaris que han de servir per a la utilització de les zones blaves d’aparcament. Aquestes zones s’han implantat per aconseguir una rotació en les places de pàrquing properes als comerços per tal d’afavorir l’accessibilitat a la seva clientela, i es troben senyalitzades amb la pintura horitzontal de color blau i la senyalització vertical corresponent.

 

El temps d’aparcament en una zona blava és limitat, cal assabentar-se de quin és el temps autoritzat en el senyal de tràfic corresponent situat al peu de la zona blava. Normalment està comprès entre els 30 i 45 minuts. Quan s’aparca, cal deixar indicat al rellotge o disquet horari l’hora en què s’ha arribat mitjançant la finestreta que hi figura. Aleshores, estarem autoritzats  per a aparcar els minuts corresponents. A l’hora marcada més el temps autoritzat, caldrà deixar lliure la plaça.

La zona blava no és una zona de pagament, i si l’usuari no disposa de disquet pot marcar l’horari d’arribada, per exemple, en un paper a l’interior del vehicle indicant l’hora en que ha aparcat.

Cal tenir present que a partir de la implantació del disquet, els Mossos d’Esquadra tenen autorització per a sancionar els automobilistes que facin mal ús de la zona i restin en ella més temps de l’autoritzat.