Get Adobe Flash player

El Camp d'aviació republicà de Celrà formarà part del programa Indika de la Diputació

Camp d'aviació de CelràEl proper curs escolar 2017-2018 estarà disponible per a totes les escoles i instituts de les comarques gironines una activitat pedagògica al voltant del camp d'aviació republicà de Celrà. L'Ajuntament de Celrà i l'empresa ATRI Cultura han desenvolupat la proposta educativa emmarcada dins el programa Indika, dedicat al patrimoni cultural i l'educació i promogut per la Diputació de Girona, que ofereix recursos pedagògics a escoles i instituts a preus bonificats.

Amb aquest programa es vol materialitzar l'aproximació dels escolars als centres de conservació, difusió i interpretació del patrimoni i contribuir a la seva formació en l'àmbit concret del patrimoni cultural. Les activitats pedagògiques incorporen valors per aconseguir la sensibilització i la responsabilitat envers aquest tipus de patrimoni.

S'obren així a tots els centres gironins les visites, que habitualment ja feien les escoles del municipi, per donar a conèixer el ric patrimoni històric i cultural que alberga Celrà, i per fer difusió dels valors del Memorial Democràtic en la recuperació, commemoració i el foment de la memòria democràtica a Catalunya.