Get Adobe Flash player

Llistat definitiu d'infants admesos a l'Escola Bressol Municipal per al curs 2017-2018 i informació per formalitzar la matrícula

Podeu consultar el llistat definitiu d'infants admesos a cada escola bressol municipal de Celrà per al curs 2017-2018 en aquest enllaç (document PDF). El període de formalització de la matrícula s'estableix entre el 30 de maig i el 2 de juny de 2017.

Per tal de formalitzar la matrícula a les escoles bressol, s'ha de fer l'ingrés de l'import de 96 euros de la taxa. Aquest import no es retornarà en cap cas, encara que l'infant causi baixa del servei o no s'arribi a incorporar.

El pagament de la taxa es farà mitjançant autoliquidació. En el moment de matricular l'infant, es facilitarà el document necessari per poder fer l'ingrés bancari.

També caldrà retornar el document de dades bancàries omplert pel titular del compte corrent on es vol domiciliar la quota del servei.

Podeu recollir aquest document en paper a l'escola bressol o descarregar-vos-el aquí: document de dades bancàries en PDF. S'ha de retornar degudament omplert i segellat durant el mes de juny a l'escola bressol o al servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Les famílies que ja hagin entregat aquest document de dades bancàries pel servei d'escola bressol d'anys anteriors no caldrà que el tornin a omplir.

L'horari d'atenció per formalitzar la matrícula és el següent:

Dimarts 30 de maig: tarda, de 15.30 a 17.30 h a l'escola bressol Trapelles

Dimecres 31 de maig: matí, de 9 a 11 h a l'escola bressol Gínjols

Dijous 1 de juny: tarda, de 15.30 a 17.30 h a l'escola bressol Gínjols

Divendres 2 de juny: matí, de 9 a 11 h a l'escola bressol Trapelles

Podeu formalitzar la matrícula en una escola o altra independentment de l'escola on tingueu plaça adjudicada.

Si no es formalitza la matrícula dins el termini establert, es dóna per entès que la família renuncia a la plaça adjudicada.

Per més informació es poden adreçar a l'Àrea d'Educació al telèfon 972 49 20 01 (ext. 4) o a través de l'adreça de correu electrònic educacio@celra.cat