Get Adobe Flash player

El 2n cicle Desembre en Dansa proposa quatre dies d'espectacles i tallers a Celrà

desembredansa17L’animal a l’esquena, l’Escola Municipal de Dansa i l’Ateneu de Celrà tornen a unir-se per oferir el segon cicle Desembre en Dansa, que tindrà lloc del 7 al 10 de desembre. Durant quatre dies, espectacles de dansa, tallers per a joves i adults i presentacions ompliran els diferents espais de la població on la dansa és el motor. Els tallers aniran a càrrec d'alguns dels ballarins i creadors que presentaran els seus espectacles en el cicle. Consulteu el cartell a la imatge de la dreta.

Venda d'entrades i inscripcions als tallers al [web del Teatre L'Ateneu].

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Celrà, en col·laboració amb l'Escola Municipal de Dansa i L'animal a l'esquena, organitzen per segona vegada aquest cicle específic de dansa, que es desenvoluparà en diverses localitzacions: L'animal a l'esquena (Mas Espolla), la plaça de l'Església, l'Escola Municipal de Dansa, el Teatre L'Ateneu, sota el pont del carrer Aumet i l'Escola Municipal de Dansa.

La proposta d'espectacles es complementarà amb tallers que alguns dels ballarins i creadors convidats realitzaran per a joves a partir de 15 anys i també per a adults. Aquestes sessions s'impartiran a l'Escola Municipal de Dansa i es treballarà el llenguatge artístic i de moviment específic de cada creador/a.

El cicle s'inaugurarà el dijous 7 amb un taller de Leonor Leal i la presentació del procés de creació del nou espectacle de Los Moñekos.

A partir de divendres i fins diumenge a la tarda, es combinaran espectacles i tallers. Entre altres, participaran en aquesta segona edició de Desembre en Dansa el coreògraf americà Frey Faust, els catalans Laura Alcalà, Emma Riba i David Menéndez i Roberto G. Alonso, la bailaroa sevillana Leonor Leal i les joves ballarines de l'escola de dansa dANS de Banyoles (Jove Cia. INDANS) i de l'Escola Municipal de Dansa (Jove Cia. de l'EMDC).

Dins el cicle també hi haurà la presentació del llibre La cientificación del alma y el espíritu, de Dominik Borucki, amb vermut al hall del Teatre.

Programa d'actes Desembre en Dansa 2017

Dijous 7

Taller Leonor Leal: de 10 a 12 h al Teatre L'Ateneu de Celrà.

Presentació del treball AMEbA, de Los Moñekos: a les 19 h a L'animal a l'esquena

Divendres 8

Taller de dansa contemporània amb Laura Alcalà: de 9.45 a 12.15 h a l'EMDC

Taller Axis Syllabus, a càrrec de Frey Faust: de 12.30 a 14.30 h i de 15 a 18 h a l'EMDC

ACA y mazallá, a càrrec de Laura Alcalà, Emma Riba i David Menéndez: a les 19 h. Espectacle de carrer a la plaça de l'Església

Presentació de l'espectacle Jaleo (Nocturno nº 3), a càrrec de Leonor Leal (resident a L'animal a l'esquena): a les 20.30 h al Teatre L'Ateneu de Celrà

Dissabte 9

Taller de dansa contemporània amb Laura Alcalà: de 9.45 a 12.15 h a l'EMDC

Taller Axis Syllabus, a càrrec de Frey Faust: de 12.30 a 14.30 h i de 15 a 18 h a l'EMDC

A mí no me escribió Tennessee Williams, a càrrec de la Cia. Roberto G. Alonso: a les 19 h sota el pont del carrer Aumet

Diumenge 10

Wabi-Sabi, de la Cia. MONS dansa; espectacle familiar + taller: a les 12 h al Teatre L'Ateneu de Celrà

Presentació del llibre La Cientificación del Alma y el Espíritu, de Dominik Borucki, i vermut al hall del Teatre L'Ateneu de Celrà: a les 13.30 h

Dues Joves Companyies de dansa contemporània: a les 18 h al Teatre L'Ateneu de Celrà.

Programa:
- Jove Cia. INDANS presenta: Amalgama. Creació: INDANS
- Les dues Joves ballaran: Entre uns i altres. Coreògrafa: Neus Villà
- Jove Cia. EMDC presenta: Landing us. Creació: Laura Alcalà. Música: Javier Vilarrubias