Get Adobe Flash player

S'ha adjudicat l’ampliació i adequació de l'edifici de serveis del camp de futbol municipal

Els propers dies s'iniciaran les obres d'ampliació i adequació de l'edifici de serveis del camp de futbol municipal de Celrà. L'adjudicació de les obres es va fer a la junta de govern local del 16 de gener.

L’Ajuntament de Celrà va encarregar la redacció del projecte d’obra ordinària municipal per ampliar i adequar l’interior de l’edifici de serveis del camp de futbol municipal, que es va aprovar en Junta de govern municipal de 7 de novembre de 2017, amb un pressupost d’execució de l’obra valorat en 35.900,14 euros (IVA exclòs).

Un cop finalitzat el procediment públic per adjudicar el contracte menor d’obres, al qual van presentar oferta tres empreses, la junta de govern local celebrada el 16 de gener de 2018 va adjudicar el contracte menor d’obres per un import de 33.050 euros (IVA exclòs), aconseguint així una rebaixa de quasi un 8% del preu de inicial.

Les obres s’iniciaran properament al camp de futbol municipal de Celrà i consistiran en l’adequació dels lavabos per a homes, l’adequació dels lavabos de dones i persones amb diversitat funcional, la reforma de l’actual bugaderia/magatzem per a fer una oficina per al club i l’ampliació de l’edifici per fer un magatzem.

Seu electrònica i transparència

esports 2014/15

Agenda en PDF

Cursos i tallers

Escola de Música del Gironès

Banc del temps

logo feinaenxarxa

Més dreceres

El cercador
Ajuntament

Totes les administracions

Impulsat per AOC